❤ Stiker DIY dibuat || Vrolijk Creative Zijn

❤ Stiker DIY dibuat || Vrolijk Creative ZijnHalo, welkom bij mijn nieuwe video! Dalam video deze stiker laat ik je zien hoe je zelf maak, ben je benieuwd? Kijk dan de video. Achtergrond maken op kaart || Vrolijk Creative Zijn Achtergrond dibuat op kaart || Vrolijk Creative Zijn Achtergrond dibuat op kaart deel 2 || Vrolijk Creative Zijn Zo teken je een hond || Vrolijk Creative Zijn Bloemen tekenen || Vrolijk Creative Zijn Handletteren doe je zo || Tur Vrolijk Creative Zijn Beauro! || Vrolijk Creative Zijn

source

Mudah-mudahan video diatas bisa menambah ide dan tambahan kreativitas. Jika mau cetak stiker online silahkan kontak tim percetakan stiker online. Bisa datang langsung ke percetakan atau bisa order online via Whatsapp +6281214165774

19 thoughts on “❤ Stiker DIY dibuat || Vrolijk Creative Zijn

  1. In deze video laat ik je zien hoe je zelf stickers maakt, ben je benieuwd? Kijk dan zeker de video! Geef deze video een like, en abboneer❤

  2. Heey allemaal! Ik wilde jullie ontzettend bedanken voor de 1.8k weergaven op deze video, je kan nu ook stickers naar keuze bestellen. Bestellen kan op instagram @design.byjo_ Ik heb nog veel meer dingen te koop staan zoals kaarten en boekjes.

  3. Ik heb het met bak papier gedaan en ik heb nu een leuke pompoen een kerstman en a cactus

Leave a Reply

× Chat Via Whatsapp